Basecode
Starten på det hele
I slutningen af 2001 besluttede tre unge mænd at de ville forsøge at revolutionere CMS markedet i Danmark.
"Vi var uforstående over for de begrænsninger og indviklede modulstrategier som de etablerede CMS leverandører benytter sig af, og er af den overbevisning at når man har købt et system, bør man være fri for senere at skulle købe dyre ekstra moduler for at kunne udvide funktionaliteten på sit website."
Dette betyder at der kun findes én udgave af Basecode og det er den fulde pakke – og det er endda til en pris som er yderst fordelagtig og hvor alle kan være med.

Fleksibilitet
Basecode CMS er bygget over tanken om at designeren skal have fuld frihed til at designe, uden at skulle tage hensyn til begrænsninger i systemet. Derfor har vi gjort det muligt at benytte alle typer dynamiske elementer på én gang – og hvor man vil.
Den optimale frihed gives, ved at alle skabeloner og designs opbygges direkte i HTML, hvor indholdet nemt indsættes vha. lette og overskuelige variabler. Dermed kan Html-koden laves i designerens eget favoritprogram, og derefter nemt kopieres over i Basecode.

Ingen begrænsninger
Med Basecode CMS er du ikke tvunget ud i dyre tilkøb og opgraderinger når dit website skal udvides. Med Basecode hænger du hverken på begrænsninger i antal sider, antallet af skabeloner, brugere osv.

Åbenhed
Med Basecode CMS er det muligt at integrere egen funktionalitet som indhold på websitet. Det kunne være integration til et eksternt system, hvor data udtrækkes og vises integreret i indholdet på websitet.

Bliv Basecode partner
Kunne du tænke dig at sælge professionelle CMS-løsninger til overkommelige priser? Så klik her og bliv Basecode partner!
Produktblad

Hent produktblad med prisliste her.
(kræver Adobe Reader)

Seneste reference
Seneste reference: Skælskør Anlægsgartnere A/S
Nyhedsbrev
Tilmeld Afmeld

© Basecoders | info@basecode.dk | Cookiepolitik