Design
Design
Alle skabeloner og layouts opbygges direkte i HTML. Det er et bevidst valg vi har truffet for at give designeren størst mulig frihed. Samtidig giver det mulighed for at designeren kan opbygge skabelonerne i sit eget HTML favoritprogram, og derefter kopiere HTML koden over i Basecode.
Herunder kan du læse mere om de forskellige muligheder for at designe et website i Basecode.

Sitelayouts
Et Sitelayout er det øverste designniveau i Basecode. Her opsættes websitets grundlæggende design i HTML, og vha. brugervenlige variable indsættes det dynamiske indhold i designet.

Afsnitsskabeloner
Afsnitsskabeloner er et underliggende layout, som bruges til at definere designet i et afsnit på en side. Det har den fordel at designeren kan foruddefinere nogle skabeloner så man som bruger ikke selv skal opsætte HTML koden for f.eks. at få et afsnit med overskrift, brødtekst, billede og billedtekst. Læs mere her.

Navigationsmenuer

Alle websites har en form for en navigationsmenu, så besøgende kan navigere rundt mellem siderne på websitet. Basecode tilbyder 3 forskellige navigationstyper og lige så mange niveauer der ønskes. Alle navigationstyper kan selvfølgelig designes helt som man ønsker. Læs mere om dem her.Bliv Basecode partner
Kunne du tænke dig at sælge professionelle CMS-løsninger til overkommelige priser? Så klik her og bliv Basecode partner!
Produktblad

Hent produktblad med prisliste her.
(kræver Adobe Reader)

Seneste reference
Nyhedsbrev
Tilmeld Afmeld

© Basecoders | info@basecode.dk | Cookiepolitik